« Mercado

onze aardewerkman is zooo zorgvuldig

Posted in Mercado, Santa Jet on 1 maart 2014 Joel de lieve Mexicaan die ons luxe aardewerk (samen met Jet) ontwerpt en vervolgens in zijn werkplaats maakt is één van de weinige Mexicanen die niet belast is met het mañana-virus. We bestellen iedere twee maanden echt enorm veel aardwerk en hij heeft het altijd af. Bovendien pakt hij de zeer breekbare artikelen altijd heel goed in. We hebben nagenoeg geen last van breuk bij zijn producten tijdens het wekenlange transport naar Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Cinema

selección

dia de los muertos

suikergoed schedels: hecho a mano!

Bekijk video >>

grafica

Bekijk video >>

señor coconut

Jajaja Señor Coconut is een Duits gezelschap! Ze zijn bekend geworden met cumbia-, salsabewerkingen van Kraftwerk nummers.

Bekijk video >>

ons werkterrein…

Bekijk video >>

Nortec, Bostich & Fussible

In het noorden van Mexico, Tijuana, hebben ze van Techno, Nortec gemaakt. Een combinatie van traditionele instrumenten die veel in Norteño muziek wordt gebruikt, zoals de trompet en de tuba, met hightech ritmes & ondersteuning. Grootmeesters in de Nortec zijn Bostich & Fussible. Pepe Mogt heeft de Nortec inmens populair in Mexico gemaakt (ze noemen zichzelf inmiddels: the Mexican Institute of Sound!)

Bekijk video >>